Sängbesvär

eld

Jag och J vaknade till en strålande vacker höstmorgon i morse. Det var svinkallt i huset – men det glömde vi bort när vi tittade ut genom fönstret och ut på åkrarna. Varenda gång jag har tittat ut idag så har jag sett rådjur. Helt fantastiskt! En naturupplevelse varje dag. J sa att han var tvungen att rota fram en av våra (3) fågelböcker, för så mycket småfågel hade han aldrig sett på en och samma gång. Det är härligt, precis vad vi ville uppnå.

Vi flyttade hela rasket igår kväll. Livsnödvändig hjälp fick vi av hela J’s familj. Det enda missödet var egentligen att vi inte fick upp vår stora dubbelsäng upp på övervåningen och till vårt sovrum. Trappan var helt enkelt för trång och snäv. Tills vidare sover vi ett av rummen här på nedervåningen. Tur att det finns mycket plats 🙂 Vi har inte riktigt räknat ut hur vi ska lösa det än, men lösningen involverar förmodligen en såg.

Har eldat i kaminen för fullt nu på eftermiddagen. Jag skulle egentligen elda i pannan också (och minska lite av det kalla uppvaknandet i morgon) men har inte riiiktigt räknat ut hur man gör. Väntar på ingenjören!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s