Hur gick det med sängen?

Ja, hur gick det egentligen med sängen? Vi fick ju som sagt inte upp den för trappen på inflyttningsdagen. Klockan var sent, alla var trötta och sängen var 1,60 bred i ett stycke – vilket inte trappen var.

Vi ställde sängen i sovrummet på bottenvåningen, det rum som så småningom ska bli matplats men som nu består av en hel vägg av kartonger. Både jag och J tycker att det är svårt att sova i ett belamrat rum. Det gör något med rummets atmosfär eller fengshui eller vad det nu är, det blir väldigt svårt att slappna av. Så vi hade mer än lovliga problem med den lösningen.

På lördagen tog J fram släggan och rev helt enkelt delar av väggen till trappan för att skapa mer utrymme (vi har en helt stängd trapp). En stor stark vän (aka Dunderklumpen) kom på besök lite senare och efter att ha mutat honom med massa glass så hjälpte han till att baxa upp sängen (och soffan). Tack tack!

Det var med stor lättnad vi kunde börja sova i det riktiga sovrummet, som förvisso behöver tapetseras om någon gång i framtiden men som annars har en ljus, lugn atmosfär där man sover som en klubbad säl.

Slutet gott, allting gott! (åtminstone för sängens del – det är värre med trappan)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s