Att skapa ett kök

Efter förra helgens rivningsarbeten har vi nu börjat titta mer på allvar på hur vårt kök ska se ut. Det är så svårt! Det finns sådana möjligheter! Bestämt är att det blir ett IKEA-kök med Bodbyn-luckor i alla fall. Tror jag. Tanken är ett stort, ljust lantkök med opraktiskt, vackert trägolv och ett stort, stort matbord för många, långa middagar. Det är roligt att planera – men oj som jag längtar tills det är klart!

ikeakök

Det här köket är från IKEA-katalogen och en av våra största inspirationskällor. Grått?

kvänum

Kvänum i sin tur gör ju helt fantastiskt vackra kök. Inte riktigt för vår plånbok dock. Men titta kan man ju. Ja, det är ju uppenbart att vi är inne på det grå spåret. Men nej, det är inte bestämt!!

vårtkök

Här är vår köksritning. Tyvärr var den noggrannare härom dagen, ända tills programmet hängde sig och vi tappade en timmes jobb. Orutinerat att inte spara!

19

Det här är ett kök från ett hus vi var och tittade på för nåt år sedan. Vackert – men lite för belamrat för min smak. Men trots allt en inspirationskälla!

3 tankar om “Att skapa ett kök

  1. De där med hur sockeln ser ut, poängen med inbuktning vid golvet växer med längden på kockens fötter.. Störigare än man tror men snyggt m list! Kommer bli bästa köket J!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s