Vinterland

Det har snöat här idag. Det verkar som att dalen (nja, kanske inte en regelrätt dal – men typ) där vi bor har några grader kallare än övriga områden kring Uppsala. Så det kom ganska rejält, men nu i kväll verkar det mesta ha smält igen. Synd, jag tycker gott att det kan komma lite snö och vara några minus nu. Det är så mörkt (men snart vänder det!!) utan snön.

Här kommer i alla fall några vinterbilder, som jag har tagit lite i förbifarten. Hönsen är lite skeptiska till snön. Men de har faktiskt varit ute en del idag – vet inte vad som flugit i dem med tanke på att de inte har satt sin fot ute sedan i oktober.  vinter Trädgården med utsikt.

hönsisnö Hönsen håller sig inomhus. De älskar att gå och sprätta i halmen som ligger utspridd i på golvet. Vi har ett mysterium i hönshuset dessutom. Nån har grävt sig in i en av de övriga boxarna från utsidan. Riktiga gångar är det! Jag hoppas det är råttor och inte nån mink eller mård eller nåt som är ute efter mina pullor! fågelbord Köpte ett fågelbord också! Jag såg faktiskt domherrar i en buske häromdagen, det hör ju inte till vanligheterna! Hoppas få se dem mer på fågelbordet i vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s