Skåpsbyggning och god fortsättning

Varenda minut på jullovet (ja det blev faktiskt ett 17 dagar långt lov för mig – guld värt) spenderades med att fixa i köket. Kanske inte exakt varenda minut – några minuter spenderades även på yoga, hönspassning, matlagning, resande och julklappsöppnande – men merparten. Idag kommer bänkskivan och under hela trettonhelgen har vi skruvat och skruvat och skruvat stommar. Jag ser slutet – och börjar därmed tänkta på andra projekt. Wc:t, vad ska vi göra med det? Ett pysselrum på övervåningen? Hur ska egentligen hallen se ut? Jag ser suddiga svar vid horisonten.

image[2] Hur mycket kartonger blir det inte när man ska bygga ett helt kök?! Men trots att vi bara åkte två svängar till IKEA så fick vi faktiskt med oss allt utan släp/lastbil/annat stort rörligt utrymme. Allt gick in i bakluckorna (med fällda säten) i min och J’s bilar. Men då var det också minutiöst packat.

image[3] Stommar på g. Nu är faktiskt alla lådor ihopskruvade också, men jag har ingen bild på det än. Det kommer när bänkskivan är på plats (ikväll???).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s