En massa kreativitet som bara vill ut

Det bubblar i mig. På alla fronter. Jag hittar på projekt efter projekt som jag känner att jag bara MÅSTE göra! Det blir så när jag är lite mitt emellan och ägnar mycket tid med bara mig själv. Då kommer den inneboende kreativiteten och börjar hamra på insidan av skallen. Men det är så skönt att veta att den är där.

För i perioder, när jag har jobbat mycket och varit väldigt stressad, då har det varit så tyst. Inga idéer som dyker upp och bara måste genomföras. Bara en stor, tom, svart tystnad och jag har funderat på om det är så att den dött. Men den är bara lite känslig – den där kreativiteten – och så fort den får lite utrymme så breder den ut sig.

Så vad är det som försiggår i skallen? Jo…

En bok, en styrelsepost, ett nytt projekt, en f-skattesedel??? Ett företag inom en helt annan bransch kanske? Eller en barnbok? Jag funderar på hur vi ska kunna köpa till mer mark till huset, så att jag kan odla mer, ha mer djur. Bin? Brygga öl? Göra vin? En häst? Stycka upp fältet utanför i olika delar som växelbrukas med vall, bökande grisar, spannmål, frilandsgrönsaker.

Jag försöker intala mig själv att jag faktiskt inte behöver påbörja allt precis nu. Vi har ett hus att renovera (och vi ska inte tala om allt jag tycker ska påbörjas precis samtidigt här hemma), kycklingar att älska, ett växthus att skrapa och måla (vårens sådd börjar ta över i gröna rummet där allt står nu) och varandra att ta hand om.

Och rabarber som ska skördas.

… eller kanske ett bröd som ska bakas.

… och blommor som ska planteras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s